0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Ce trebuie sa stiti despre somierele metalice

Ce trebuie sa stiti despre somierele metalice

Ce trebuie sa stiti despre somierele metalice

Somierele metalice se executa numai din teava groasa de 1,5 mm pentru a avea o rezistenta sporita si durabilitate indelungata.

Va veti intreba: si ce daca somiera mea de pat e confectionata din teava de 1 mm grosime?

Conteaza: 5 mm in plus ofera somierei metalice un plus de rezistenta de pana la 30 % .

Teava somierei trebuie sa fie doar dintr-o singura bucata, avand doar un element de imbinare ( sudura), tot pentru a beneficia de o rezistenta maxima.

Trebuie sa va feriti de somiere executate din bucati de teava, cu mai multe imbinari de sudura; chiar daca acestea sunt confectionate din teava groasa de 1,5 mm, rezistenta ei va fi foarte scazuta din cauza acestor imbinari de sudura.

Lamelele de calitate sunt executate din cel putin 6 straturi de fag, care se fierb si se ung cu ulei de in pentru a capata elasticitate.

Am intalnit si lamele din brad, albicioase la culoare. Feriti-va de ele. Vor ceda foarte repede, din cauza bradului care este un lemn de esenta moale.

Somierele trebuiesc vopsite in camp electrostatic, pentru ca vopseaua sa reziste un timp mai indelungat si sa nu se desprinda de pe rama.

Am dorit sa va impartasim aceste secrete, tocmai ca sa dobanditi niste cunostinte fundamentale despre acest produs numit: somiera metalica, rama de pat sau suport saltea, sa fiti siguri ca ceea ce cumparati este un produs de calitate.

Daca nu tineti cont de aceste simple informatii, este posibil sa cumparati o somiera mai ieftina care va ceda in foarte scump timp.

Nu incercati sa gasiti cele mai ieftine produse, incercati sa gasiti un produs la un raport pret-calitate excelent.

www.rame-pat.ro va ofera numai rame de calitate, la cele mai inalte standarde si la preturi competitive.

Am extins garantia noastra la 5 ani, tocmai pentru a va capata increderea.

  • 0
  • 1222

Lasa-ne o parere