0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Despre Noi

Constienti fiind ca fiecare dintre noi petrece, in medie, o treime din viata dormind, am realizat ca produsele pe care le comercializam nu trebuie sa fie doar lucruri de cea mai buna calitate, pe care fiecare persoana trebuie sa le aiba in casa si pe care este normal sa le aleaga cu grija.

Am realizat ca avem puterea sa schimbam vietile oamenilor, oferindu-le un grad de confort atat de necesar in timpul somnului, care vine la pachet cu dimineti senine si zile pline de energie.

Misiunea noastra este ca fiecare dintre produsele nostre, pe care le impachetam cu cea mai mare atentie si le expediem rapid si in cele mai bune conditii, sa te ajute sa ai un somn linistit si o viata mai sanatoasa.

Pentru ca ne pasa de somnul tau!

Povestea Sofisticat Mob

Sunt mai bine de 10 ani de cand furnizam solutii pentru un somn sanatos clientilor din intreaga tara.

Magazinul nostru virtual colaboreaza cu procesatori de plati de incredere, pentru ca stim cat de important este si acest aspect.

Solutiile noastre pentru un somn sanatos

Fideli dorintei noastre de a contribui la un somn linistit si o viata mai sanatoasa pentru utilizatorii produselor noastre, am selectat de-a lungul timpului doar produse de calitate, care sa corespunda misiunii noastre.

  • rame de pat (somiere) practice si durabile, necesare atat sustinerii acestor saltele, cat si intretinerii lor in conditii optime, pentru o perioada cat mai lunga de timp,
  • o gama larga de saltele, potrivite cu preferintele, dar si cu starea de sanatate a fiecarei persoane in parte,
  • solutii moderne care iti vor permite sa te bucuri de mai mult spatiu – inclusiv de depozitare, si de un plus de confort – asa cum sunt mecanismele de rabatare pentru paturi

Selectam cu cea mai mare atentie produsele pe care le oferim spre comercializare, pentru ca fiecare client sa fie multumit de optiunea sa, atat din punct de vedere al pretului, cat si al calitatii.