0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Returnarea produselor

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise precum si Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului www.rame-pat.ro.

Livrarea se face prin curier, iar cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre SC Sofisticat Mob SRL.

Din motive de igiena si sanatate rame-pat.ro nu accepta retur produsele ce fac parte din urmatoarele categorii:glucometre, concentratoare oxigen, aparate aerosoli, saltele antiescare cu husa impermeabila. Deasemenea, paturile de spital electrice sau mecanice nu se pot returna, decat daca sunt sigilate.

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014, Art. 16 alineat 5), nu se poate inlocui nici un dispozitiv medical daca acesta, prin folosinta lui, intra in contact cu pielea (motive de igiena).

Produsele considerate atipice, vor fi achitate in avans, clientul nevand posibilitatea sa le returneze.

In cazul in care produsul nu este pe placul consumatorului, acesta din urma are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produsele achizitionate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator, acesta fiind responsabil sa expedieze produsul prin orice firma de curierat doreste.

Dreptul dvs. de retragere și returnare poate fi exercitat numai dacă produsele sunt sigilate, nu au fost utilizate și aspectul lor comercial nu a fost deteriorat din motive de protecție a sănătății și din motive de igiena conform art16 din OUG 34/2014.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada garantiei, Cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003, sau va solicita noi elemente ce pot fi schimbate direct de catre Cumparator.

In cazul returnarii produsului, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru pregatirea acestuia pentru transport.
Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 de zile, din ziua primirii reclamatiei.

Reclamatia trebuie trimisa in scris la contact@rame-pat.ro

Garantia intra in vigoare de la data primirii produsului.

SC Sofisticat Mob SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14  zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

“Clienti” sau “consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Rezilierea contractului de cumparare in termen de 14 zile

Date personale:

Va rugam sa trimiteti produsele la adresa:

SC Sofisticat Mob SRL, Str Tineretului nr 44, Cartier C.F.R., municipiul Bacau, judetul Bacau, Cod postal: 600233, Romania nr tel: +40747263728

Motivul returnarii: *

Nu se potriveste
Am primit alt produs
Alte motive
Produsul este defect
Produsul nu corespunde cu descrierea de pe site

La comenzile platite cu cardul returnarea banilor se va face in contul din care s-a efectuat plata, in termen de 14 zile.

Pentru returnarea banilor la comenzile prin ramburs sunt necesare urmatoarele informatii:

Va rugam sa completati toate campurile.