0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareFree!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Termeni si conditii

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de SC Sofisticat Mob SRL , CUI 39790649, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J04/1266/2018.
Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC Sofisticat Mob SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare
Daca nu acceptati acesti “Termeni si Conditii” NU UTILIZATI acest site.

Accesul la site

SC Sofisticat Mob SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Sofisticat Mob SRL, fara acordul scris al acesteia.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo
Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.
Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate fara nici o instiintare in prealabil.

Obligatiile de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Unele preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare. Firma noastra face eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor.
Toate promotiile efectuate de rame-pat .ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:

  • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
  • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc…)

Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de garantie.
Producatorul garanteaza ca toate produsele produse si comercializate de SC Sofisticat Mob SRL isi vor indeplini functiile, daca le folositi conform instructiunilor.
Producatorul garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate in garantie. In cazul aparitiei unei defectiuni, in perioada de garantie, Cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003, sau va solicita noi elemente ce pot fi schimbate direct de catre Cumparator. Pentru returnarea produselor va rugam sa vizitati sectiunea : RETURNAREA PRODUSELOR
Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 de zile, din ziua primirii reclamatiei.
Reclamatia trebuie trimisa in scris la contact@rame-pat.ro
Garantia intra in vigoare de la data primirii produsului.
SC Sofisticat Mob SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Copyright

Elemente din continutul sitului – texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SC Sofisticat Mob SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Sofisticat Mob SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC Sofisticat Mob SRL.
Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.rame-pat.ro.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Final

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC Sofisticat Mob SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@rame-pat.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza..