0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
 • LivrareGratuit!
 • Subtotal0 lei
 • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Confort si ingrijire revolutionara – Beneficiile paturilor medicale

Confort si ingrijire revolutionara – Beneficiile paturilor medicale

Paturile medicale sunt eroii necunoscuti care contribuie la confortul, siguranta si ingrijirea persoanelor cu anumite probleme de sanatate. Acestea difera de paturile obisnuite prin caracteristici precum inaltimea reglabila, butoanele electronice si sinele laterale reglabile. Paturile moderne pentru pacienti, ce au caracteristici avansate, pot avea un impact semnificativ asupra rezultatelor pacientilor, oferindu-le bunastare, confort si comoditate. 

Daca doresti sa creezi un spatiu confortabil acasa pentru o persoana cu probleme de sanatate, cunoasterea tipurilor si arta alegerii patului perfect este esentiala. 

De ce sunt paturile medicale necesare pentru a imbina ingrijirea si confortul pacientului? 

Paturile incomode pentru pacienti pot interfera cu recuperarea pacientilor. Paturile medicale functionale si confortabile sunt necesare pentru a imbina ingrijirea si bunastarea pacientului. 

Beneficii ale paturilor medicale ultra-confortabile includ:

 • Confort si recuperare sporita: 

Paturile medicale duc la imbunatatirea ingrijirii persoanelor, permitandu-le acestora sa gaseasca cea mai potrivita pozitie de vindecare. Paturile medicale prioritizeaza sanatatea cu flexibilitate, indiferent daca pacientii doresc sa manance si sa ridice spatele sau sa ridice picioarele pentru o mai buna circulatie.

 • Mobilitate si siguranta imbunatatite pentru pacienti: 

Paturile medicale vin cu anumite caracteristici de siguranta, cum ar fi bare laterale si inaltimi reglabile ale patului, astfel incat pacientii sa nu cada. De asemenea, acestia se pot urca si cobori din pat in siguranta. In special pentru persoanele cu mobilitate limitata, paturile medicale faciliteaza schimbarea pozitiei sau transferul intr-un scaun cu rotile ori de cate ori este necesar.

 • Ingrijire imbunatatita: 

Paturile medicale ofera cea mai buna pozitie posibila pentru tratament, cu posibilitatea de a ridica sau cobori patul atunci cand este necesar.

 • Prevenirea ulcerelor de presiune: 

O saltea de pat medical are suprafete de redistribuire a presiunii. Aceste saltele de pat de spital ajuta la prevenirea ulcerelor de presiune pentru persoanele care sunt tintuite la pat pentru perioade indelungate.

 • Asistenta mai usoara pentru ingrijitori: 

Ingrijitorii pot asista mai eficient pacientii din paturi medicale, fara a mai acumula oboseala sau leziuni ale spatelui.

Paturi medicale electrice 

Paturile electrice sunt complet motorizate, oferind pozitii reglabile pentru partea superioara si inferioara a corpului, cu reglaje de inaltime. Acestea sunt cele mai versatile si ideale pentru pacientii care au nevoie de repozitionare frecventa, au mobilitate limitata sau au afectiuni medicale care fac dificila dormitul in pozitii incomode. 

Paturile electrice ofera pacientilor o usurare pentru dureri cronice, artrita, probleme respiratorii, umflaturi, mobilitate limitata, arsuri la stomac si reflux acid. Caracteristicile cheie ale paturilor electrice includ bare de protectie pliabile, optiuni multiple de pozitii de odihna. Aceste paturi folosesc tehnologie avansata si acorda prioritate sigurantei si confortului.

Sfaturi pentru selectarea celui mai bun pat medical 

 • Evalueaza cu atentie nevoile persoanei in cauza, luand in considerare conditiile medicale, nivelul de mobilitate si cerintele speciale.
 • Ia in considerare bugetul de care dispui si selecteaza dintre optiunile manuale, electrice sau semi-electrice.
 • Examineaza spatiul disponibil in camera unde va fi instalat pentru a alege o dimensiune convenabila, care sa permita o miscare usoara.
 • Verifica intotdeauna daca toate elementele care constituie patul medical sunt la locul lor, fara defecte.
 • Alege patul si in functie de greutate persoanei. 

Descoperă toate modelele de paturi medicale din portofoliul nostru!

 • 0
 • 42

Lasa-ne o parere