0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Cum sa alegi un pat medical pentru ingrijire la domiciliu?

Cum sa alegi un pat medical pentru ingrijire la domiciliu?

Somnul, sau lipsa acestuia, are un impact asupra creierului si corpului la nivel molecular. Acesta are un impact asupra echilibrului energetic, functiei intelectuale, vigilentei si starii de spirit. Somnul sanatos este o necesitate pentru a functiona in cel mai bun mod si mai sanatos. 

Persoanele care folosesc un pat de spital la domiciliu se confrunta adesea cu medicamente, diferite probleme si dureri – toate acestea pot sta in calea unui somn de calitate. Alegerea patului potrivit poate facilita un somn odihnitor care contribuie la o sanatatea generala buna.

Iti prezentam cateva caracteristici importante pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de achizitionare. 

Ce este un pat medical? 

Un pat medical pentru ingrijirea la domiciliu are caracteristici care raspund nevoilor persoanelor care se recupereaza in urma unei leziuni sau care trebuie sa petreaca mult timp la pat. Reglabilitatea lor le face mai potrivite decat un pat standard pentru a oferi un sprijin confortabil si pentru a le permite ingrijitorilor sa ofere o asistenta de calitate.

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare?

Temporar vs permanent 

In cazul in care un utilizator va fi ingrijit in pat pentru o perioada lunga de timp sau care petrece mai mult de 15 ore pe zi in pat, un pat de spital la domiciliu complet electric va oferi confort si durabilitate pe termen lung, minimizand in acelasi timp efortul fizic al ingrijitorilor. 

Acestea sunt, de asemenea, modele mai scumpe. Paturile manuale si semi-electrice necesita mai mult efort din partea ingrijitorilor si nu ofera la fel de multa independenta pentru pacienti, dar costa mai putin si pot fi mai potrivite pentru o utilizare pe termen scurt.

Mobilitatea pacientului

Mobilitatea pacientului are un impact semnificativ asupra tipului de pat de spital la domiciliu care ar trebui ales. Un pat foarte reglabil, fie electric, fie semi-electric, este cel mai bun pentru utilizatorii care nu se pot sustine bine pe picioare si risca sa cada in timp ce se transfera in si din pat, care nu se pot repozitiona fara asistenta si care nu pot urca si cobori din pat in siguranta fara ca inaltimea sa fie reglata. 

Daca un pacient se poate ridica si cobori din pat fara asistenta si este stabil in picioare, s-ar putea sa nu fie nevoie de un pat electric. O alegere mai economica ar fi un pat cu reglare manuala.

Pozitionare

Pentru pacientii care isi petrec majoritatea timpului in pat, in special daca problemele de mobilitate ii impiedica sa se autorepozitioneze in mod regulat, caracteristicile de pozitionare ale unui pat de spital pot avea un impact semnificativ asupra confortului si calitatii somnului. Numarul de sectiuni, optiunile de pozitionare si reglarea inaltimii, toate contribuie la experienta utilizatorului. 

Un somn adecvat contribuie la o senzatie mai pozitiva si ajuta la combaterea provocarilor medicale. Alege optiunile unui pat de spital la domiciliu care sa raspunda cel mai bine nevoilor de confort si ingrijire, pentru a asigura cel mai bun, videcator si odihnitor somn posibil!

  • 0
  • 40

Lasa-ne o parere