0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Despre somiere metalice

rp_generalPuteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise precum si Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului www.rame-pat.ro.

Livrarea se face prin firma de curierat Nemo Expres, iar cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre SOFISTICAT MOB SRL.
In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada garantiei, Cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003, sau va solicita noi elemente ce pot fi schimbate direct de catre Cumparator.

In cazul returnarii produsului, costurile de transport sunt suportate de catre Vanzator. Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru pregatirea acestuia pentru transport.

Reclamatia trebuie trimisa in scris la contact@rame-pat.ro

Somierele metalice se executa numai din teava groasa de 1,5 mm pentru a avea o rezistenta sporita si durabilitate indelungata.


Va veti intreba: si ce daca somiera mea de pat e confectionata din teava de 1 mm grosime?
Conteaza: 5 mm in plus ofera somierei metalice un plus de rezistenta de pana la 30%.
Teava somierei trebuie sa fie doar dintr-o singura bucata, avand doar un element de imbinare ( sudura), tot pentru a beneficia de o rezistenta maxima.


Trebuie sa va feriti de somiere executate din bucati de teava, cu mai multe imbinari de sudura; chiar daca acestea sunt confectionate din teava groasa de 1,5 mm, rezistenta ei va fi foarte scazuta din cauza acestor imbinari de sudura.


Am dorit sa va impartasim aceste secrete, tocmai ca sa dobanditi niste cunostinte fundamentale despre acest produs numit: somiera metalica, rama de pat sau suport saltea si sa fiti siguri ca ceea ce cumparati este un produs de calitate.
Daca nu tineti cont de aceste simple informatii, este posibil sa cumparati o somiera mai ieftina care va ceda in foarte scurt timp.
Nu incercati sa gasiti cele mai ieftine produse, incercati sa gasiti un produs la un raport pret-calitate excelent.