0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Detalii comanda somiera online

Precizari pentru a comanda o somiera online

Somierele se fabrica doar dupa ce ati lansat comanda online, cu numar de comanda alocat in sistem, mai usor de monitorizat.

Termenul standard pentru livrare somiera online

Comenzile online sunt fabricate in 24 ore lucratoare de la lansarea comenzii. Acestea sunt livrate in maxim 48 ore de la expedierea din fabrica. In perioadele in care fluxul de comenzi este unul ridicat, termenul de livrare se va decala. Veti fi informat din timp asupra acestei decalari.

Toate comenzile sunt confirmate telefonic, in scurt timp de la generarea lor.

Va rugam sa introduceti o adresa de mail valida atunci cand comandati o somiera online. Factura, schitele si eticheta de livrare AWB vor fi trimise pe mail. In ziua expedierii comenzii, veti primi un SMS.

Cum urmariti procesarea comenzii?

Pentru verificarea statusului livrarii comenzii dvs, selectati seria AWB pe care o veti gasi pe mail in chiar ziua expedierii. Introduceti-o in rubrica URMARIRE de pe website-ul de curierat cu care lucram, www.nemoexpress.ro.

Click aici pentru pagina pe care veti introduce seria AWB, pentru urmarirea coletului dvs. 

Fabricarea somierelor la dimensiuni standard sau atipice

Se pot fabrica somiere pentru orice dimensiune a golului de pat. Oferta este valabila pentru somierele cu lamele standard, nu si cele cu lamele late. 

Somierele din lemn cu lamele late pot fi executate la orice dimensiune.

Din considerente strict tehnice, somierele metalice cu lamlele late (pentru supraponderali) se pot executa doar in cele 6 dimensiuni specificate pe website, chiar daca golul de pat depaseste cu doar 1-2-3 cm dimensiunile specificate.

Daca doriti o somiera cu lamele normale, dar pentru dimensiuni atipice ale golului de pat, trebuie sa specificati in NOTA CLIENT a comenzii dvs online care sunt exact dimensiunile golului de pat. In functie de acest gol de pat se va fabrica somiera, cu tolerantele de rigoare.

La generarea comenzii dvs online, selectati dimensiunea imediat superioara golului dvs de pat. Sistemul va genera automat pretul corespunzator produsului. Vom reveni telefonic la dvs. inainte de lansarea comenzii in productie, pentru clarificari.

Pentru a comanda o somiera cu picioare atipica, selectati ca dimensiune, dimensiunea imediat superioara.  Va rugam sa specificati in acest caz in NOTA de CLIENT dimensiunea exacta a golului de pat.

Masa pe care o suporta somierele de 2 persoane

Masa maxima persoane, pe care o preia o somiera dubla, cu lamele standard este de 200 kg (100 kg pe fiecare sector).

Masa maxima persoane, pe care o preia o somiera dubla, cu lamele late este de 250 kg (125 kg pe fiecare sector).

Masa maxima persoane, pe care o preia o somiera dubla, cu lamele late pe mijloc (4 lamele, 2 stanga / 2 dreapta, in zona lombara) este de 225 kg (112,5 kg pe fiecare sector).

Tolerante la fabricare in raport cu dimensiunea golului de pat

Toate somierele rabatabile au cu 15 mm mai putin pe lungime si latime fata de golul de pat standard pentru a incapea fara probleme in golul de pat.

Toate somierele cu picioare sau fara picioare au cu 15 mm mai putin pe lugime si cu 5 mm mai putin pe latime fata de golul de pat.

Exemplu: daca selectati pe website o somiera rabatabila pentru gol de pat de 200 x 160, aceasta va avea dimensiunile de gabarit de 198,5 cm x 158, 5 cm.

DACA DORITI FABRICAREA UNEI SOMIERE CU LAMELE STANDARD, CU DIMENSIUNI FIXE, TREBUIE SA SPECIFICATI ACEST DETALIU IN NOTA DE CLIENT A COMENZII ONLINE.

Lamelele somierelor

Toate somierele pana la 110 cm latime sunt cu un singur rand de lamele.

Cele care incep cu 120 cm latime pana la 180 latime au doua randuri de lamele despartite de o rama mediana dublata.

Cele care depasesc 180 cm latime sunt in 3 cadre cu 3 randuri de lamele (2 rame dublate centrale si 8 picioare).

Lamelele la somierele metalice nu sunt aplicate, ci incastrate. Calitatea acestui tip de lamele este una superioara, somierele cu lamele incastrate fiind mai rezistente in timp decat cele aplicate. Mai multe detalii despre tipurile de somiera recomandate din punct de vedere al calitatii si rezistentei puteti citi aici.

Inaltimea picioarelor somierelor poate fi adaptata dupa caz.

Somierele cu picioare standard au inaltimea totala de 28 cm (25 cm h picior + 3 cm x 3 cm rama in sectiune).

Puteti, insa, comanda o somiera online pentru orice inaltime a piciorului doriti, fara costuri extra. Specificati acest detaliu in NOTA CLIENT a comenzii dvs ONLINE!

Informatii si documente transmise catre dvs.

Veti primi un sms si un e-mail de confirmare in momentul generarii comenzii. Acesta va include NUMARUL DE COMANDA si SUMA TOTALA DE PLATA.

Veti primi un sms de informare expediere si un e-mail. Acesta va contine schite, factura si AWB in momentul finalizarii comenzii, cu 24/48 ore inainte sa vi se livreze comanda.

Conditii pentru a genera in mod corect o comanda de somiera online

Va rugam sa generati doar online comanda dvs. pe website-ul nostru,  www.rame-pat.ro.

De aici veti alege pagina dorita, de exemplu:

https://rame-pat.ro/produs/somiera-metalica-cu-rabatare/

 https://rame-pat.ro/produs/somiera-metalica-cu-picioare/

 https://rame-pat.ro/produs/somiera-metalica-fara-picioare/

Datele de facturare si livrare sunt preluate direct din datele comenzii dvs ONLINE exact asa cum le introduceti dvs. Selectati produsul de pe website si selectati dimensiunea acestuia in caseta “Selectati Dimensiunea” pentru a genera pretul corespunzator dimensiunii alese.

 Introduceti apoi o adresa de mail valida si datele de livrare/facturare.