0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Modalitati de imbunatatire a confortului in dormitor – Cum sa te relaxezi in spatiul tau de odihna?

Modalitati de imbunatatire a confortului in dormitor – Cum sa te relaxezi in spatiul tau de odihna?

Dupa o zi grea, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru sanatatea ta fizica si mintala este sa te retragi in dormitor, sa te intinzi pe pat, sa inchizi ochii si sa te relaxezi. Dar cati dintre noi pot spune cu sinceritate ca dormitorul nostru ne ofera acea stare de bine?

Cresterea gradului de confort in dormitor aduce dupa sine un loc comod pentru a te relaxa, ceea ce reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a elimina stresul cotidian. Ordinea si curatenia sunt lucruri simple, dar care pot face minuni; sau poti merge chiar mai departe, pana la purificarea aerului si amenajarea deosebita a patului. 

Acest articol exploreaza modul in care poti creste starea de bine in dormitor. Iata cateva sfaturi! 

Curata si ordoneaza dormitorul! 

In primul rand, curata si ordoneaza dormitorul. Curatenia este o terapie in sine, iar un dormitor curat, organizat si fara lucruri aruncate este o modalitate fantastica de a calma o minte anxioasa.

Un dormitor curat si ordonat poate crea un mediu senzorial placut. Absenta dezordinei si a obiectelor neesentiale poate reduce stresul vizual si poate face camera sa para mai spatioasa si mai aerisita. De asemenea, un pat proaspat facut si lenjerii curate pot contribui la o senzatie de prospetime si confort. Lipsa distragerilor si a factorilor de stres din dormitor te va ajuta sa dormi mai usor.

Renunta la detergentii chimici

Cand cureti dormitorul, renunta la produsele chimice in favoarea detergentilor cu pH neutru si a spray-urilor de curatare probiotice. Substantele chimice pot declansa simptome asemanatoare alergiilor, cum ar fi ochii rosii, mancarimi, stranut, tuse si dureri de cap.

Pat cozy pentru relaxare completa

Un element central in crearea unei atmosfere relaxante in dormitor este alegerea unui pat confortabil si primitor. O saltea de calitate, adaptata preferintelor personale, poate face o diferenta semnificativa. In plus, paturile pufoase si lenjeriile realizate din materiale fine si placute la atingere contribuie la confortul si bunastarea in timpul somnului. 

Cu toate acestea, un aspect esential este dat de pernele confortabile, iar cele umplute cu puf de gasca ofera un suport optim pentru cap si gat, promovand o pozitie relaxata si odihnitoare pe durata noptii. Descopera perne cu puf de gasca de cea mai buna calitate in portofoliul nostru de produse! 

Astfel, un pat cozy nu este doar un simplu loc de odihna, ci un sanctuar personal in care relaxarea este garantata pentru o noapte de somn odihnitor si revigorant.

Purifica aerul

Singura modalitate de a purifica aerul din dormitor este cu un purificator de aer electric cu filtru HEPA si, ideal, cu un filtru cu carbon activ. Filtrele HEPA elimina praful, microorganismele si polenul, in timp ce filtrele cu carbon activ retin mirosurile, fumul, vaporii si substantele chimice. Ai nevoie de ambele pentru o purificare adecvata a aerului, deoarece acestea retin particule de dimensiuni diferite.

Adauga plante

Verdeata in casa este asociata cu reducerea depresiei si a anxietatii. Aceasta analiza sistematica a expunerii la spatii verzi si a somnului concluzioneaza ca expunerea la spatii verzi este asociata cu imbunatatirea calitatii si cantitatii somnului.

Concluzia este ca plantele din dormitorul tau imbunatatesc starea de bine si te pot ajuta sa dormi, mai ales daca lucrezi in interior. 

Speram ca sfaturile noastre iti vor fi de ajutor!

  • 0
  • 16

Lasa-ne o parere