0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Optimizeaza spatiul de depozitare din dormitorul tau. Iata cateva trucuri interesante!

Optimizeaza spatiul de depozitare din dormitorul tau. Iata cateva trucuri interesante!

Dormitorul este un sanctuar al relaxarii si odihnei, dar adesea poate deveni si un spatiu limitat din punct de vedere al depozitarii, mai ales atunci cand, in timp, se aduna multe obiecte. Cu toate acestea, exista solutii ingenioase pentru a optimiza acest spatiu si a-l transforma intr-un mediu ordonat si functional. In acest articol, ne concentram pe un truc pe care multi nu-l iau in considerare: achizitionarea unei somiere de pat rabatabile.

Somierele de pat rabatabile reprezinta o solutie inteligenta pentru a maximiza spatiul de depozitare in dormitor. Acestea nu ofera doar confortul oferit de sustinerea saltelei, dar si posibilitatea de a stoca diverse obiecte intr-un mod organizat si eficient. Iata cateva moduri ingenioase in care poti folosi o somiera de pat rabatabila pentru a-ti optimiza spatiul de depozitare: 

  1. Depozitarea cutiilor de pantofi si a altor cutii: Cutiile de pantofi sau alte cutii de depozitare pot fi greu de gasit un loc potrivit intr-un dormitor aglomerat. Cu o somiera de pat rabatabila, poti utiliza spatiul de sub pat pentru a stoca aceste cutii intr-un mod ordonat si accesibil.
  2. Stocarea seturilor de pilote si perne: In functie de sezon, seturile de pilote si perne pot fi deseori schimbate. In loc sa ocupi dulapurile sau sertarele cu acestea, le poti depozita in siguranta si la indemana sub pat, folosind o somiera de pat rabatabila.

  1. Haine pentru sezoanele trecute: Hainele pentru sezoanele trecute pot fi o adevarata provocare in ceea ce priveste depozitarea. Cu o somiera de pat rabatabila, poti folosi spatiul de sub pat pentru a stoca hainele care nu sunt in sezon, pastrandu-le totusi la indemana pentru cand vei avea nevoie de ele.
  2. Depozitarea altor obiecte mai putin folosite: De la bagaje, trolere pana la echipament sportiv sau alte obiecte mai putin folosite, somierele de pat rabatabile ofera un spatiu suplimentar pentru a depozita aceste obiecte intr-un mod ordonat si accesibil.

  1. Utilizarea spatiului neutilizat in mod eficient: Spatiul de sub pat este adesea neglijat sau folosit in mod ineficient. Prin instalarea unei somiere de pat rabatabile, poti transforma acest spatiu intr-o zona de depozitare practica si functionala.

Desigur! In afara de folosirea unor somiere 70×200 sau alte dimensiuni, rabatabile, exista si alte trucuri ingenioase pentru a optimiza spatiul de depozitare in dormitor. Iata-le:

Utilizarea rafturilor suspendate: Rafturile suspendate reprezinta o modalitate excelenta de a folosi spatiul vertical din dormitor. In loc sa ocupi podeaua cu mobilier voluminos, poti monta rafturi pe pereti pentru a depozita carti, decoratiuni sau alte obiecte mici. Acest lucru nu doar optimizeaza spatiul de depozitare, ci si confera un aspect modern si aerisit dormitorului tau.

Folosirea spatiului de sub mobila existenta: Chiar si in afara spatiului de sub pat, exista alte zone neutilizate in dormitor. De exemplu, poti amplasa cutii de depozitare sau sertare sub noptiere sau comode (daca acestea sunt sub forma suspendata) pentru a stoca haine, accesorii sau alte obiecte mici. Aceasta abordare te ajuta sa folosesti fiecare centimetru de spatiu in mod eficient, fara a adauga mobilier suplimentar care ar putea incarca vizual incaperea.

Prin implementarea acestor doua trucuri suplimentare impreuna cu achizitionarea unei somiere de pat rabatabila, vei transforma dormitorul tau intr-un spatiu perfect optimizat si organizat. Ambele metode sunt solutii practice si accesibile pentru a obtine un mediu confortabil si functional, fara a sacrifica partea estetica sau confortul!

  • 0
  • 12

Lasa-ne o parere