0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareFree!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Pat suspendat: alege un plus de spatiu si de confort pentru familia ta

Pat suspendat: alege un plus de spatiu si de confort pentru familia ta

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la solutii de mobilier inteligent – asa cum este patul suspendat, care au fost concepute special pentru familia moderna, care are nevoie de un spatiu din ce in ce mai mare, dar nu intotdeauna si dispune de acesta.

In special pentru camera copiilor sau pentru camerele tinerilor care impart o camera mica, paturile suspendate si suprapuse aduc un plus de spatiu atat de necesar in conditiile in care fiecare persoana are nevoie si de o zona de depozitare, de una de lucru si – evident, de una de odihna.

Ne-am propus ca astazi sa iti prezentam cateva solutii care s-au dovedit foarte bune pentru familiile care le-au adoptat, aflate in cele mai diverse situatii.

Pat suspendat sau suprapus pentru camera copiilor

Patul suspendat sau patuturile suprapuse sunt in general cele mai bune solutii pentru o camera de copii sau de tineret.

Varianta clasica este cea in care 2 copilasi impart aceeasi camera si au nevoie si de un spatiu in care sa invete, dar si in care sa isi tina hainutele.

O alternativa este a patului suspendat in camera unui singur copil sau tanar, cu folosirea spatiului de dedesubt pentru depozitare sau pentru amplasarea biroului – da, si o combinatie a acestora este posibila.

Acest tip de pat suspendat poate exista si in varianta dubla, folosind in acelasi mod spatiul ce se creaza sub patul aflat la inaltime.

Mai mult spatiu intr-o garsoniera

Din ce in ce mai des insa, ideea folosirii unui pat suspendat apare ca solutie de design in garsoniere sau case mici si foarte mici. Se reuseste in acest mod separarea zonei de dormit de cea de zi, economisindu-se in acelasi timp spatiul, asa cum descriam si mai sus.

In spatiul destul de generos ce se creaza sub pat, poate exista chiar o mini-zona de relaxare, cu canapea si televizor, dar si un birou sau un dulap mai mare. Totul in functie de necesitatile si dorintele familiei care il va folosi.

Alternativa la paturile suspendate: cele rabatabile

Paturile rabatabile sunt cele incastrate practic in mobilier, care se pot strange dimineata si reface seara. Au avantajul ca elibereaza intregul spatiu pe parcursul zilei, dar si dezavantajul de a nu folosi total acest spatiu.
Sunt foarte utile in camerele de copii, de exemplu, cand cei mici au mult mai mult spatiu pentru a se juca si a-si consuma energia pe perioada cand sunt acasa, dar si in locuintele cu proprietari care prefera stilul minimalist sau folosesc sufrageria inclusiv pentru dormit.

Evident, si aici totul depinde de preferintele, dar si de spatiul de care dispune familia ce va utiliza aceste solutii adoptate la scara din ce in ce mai larga si in Romania.

Sofisticat Mob are o experienta de mai bine de 8 ani in executarea celor mai variate solutii de mobilier inteligent, de la masutele ce se pot transforma in birou sau in masa propriu-zisa, pentru 8 sau chiar 12 persoane si pana la paturile suspendate si rabatabile.

Te asteptam sa ne contactezi pentru a stabili impreuna detaliile proiectului tau!

  • 0
  • 1616

Lasa-ne o parere