0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Paturile rabatabile, pentru mai mult spatiu in camera ta

Paturile rabatabile, pentru mai mult spatiu in camera ta

Atunci cand spatiul din sufragerie sau cel din camera copiilor este insuficient, fiecare dintre noi cauta solutii – iar una dintre ele este montarea unui pat sau a unor paturi rabatabile, atunci cand vorbim despre o camera de copii.

Avantajul acestui tip de paturi este evident spatiul suplimentar castigat – pentru utilizarea camerei de zi sau pentru joaca, atunci cand vorbim despre camerele de copii. Deloc de neglijat este si integrarea usoara cu mobilierul a acestor tipuri de paturi si aspectul elegant, aerisit, pe care il vor conferi oricarei incaperi.

Tipuri de paturi rabatabile

Am vorbit deja despre paturile rabatabile instalate in sufragerie sau dormitorul copiilor, sa vedem insa cate posibilitati ai in aceasta directie. Echipa noastra a realizat de-a lungul timpului numeroase modele, ce include fiecare tip de pat in parte:

  • Patul rabatabil matrimonial – este usor de intuit, acesta e un pat pentru doua persoane si poate avea latimea de 140 sau chiar 160 de cm, in functie de preferinte. Inlocuieste cu succes canapeaua, iar gradul de confort este incomparabil,
  • Patul rabatabil pentru o persoana – acesta e ideal pentru camerele de copii si tineret, atunci cand mai multe persoane, mai mari sau mai mici, impart aceeasi camera. Au avantajul existentei unui spatiu personal pentru fiecare, dar si al unui spatiu de depozitare ce se creaza automat. Atat patul matrimonial, cat si cel pentru o persoana, pot fi integrate in mobilierul camerei

In functie de modul de rabatare, putem avea paturi rabatabile orizontal si vertical. Acestea pot fi pentru una sau doua persoane, iar in anumite camere, in functie de spatiul disponibil, am realizat chiar proiecte care le imbina (un pat orizontal si unul vertical).

Patul rabatabil cu canapea este o varianta moderna pentru orice pat rabatabil. In pozitia inchis canapeaua va intregi mobilierul camerei, oferind si o suprafata de odihna si relaxare peste zi.

Din ce in ce mai multe persoane realizeaza utilitatea acestei solutii deosebit de ingenioase si ne solicita adaugarea unei canapele.

Care este pretul executarii unor paturi rabatabile

Este normal sa te intereseze pretul unui asemenea proiect, dar pentru ca vorbim despre paturi rabatabile ca solutie personalizata in functie de camera in care le vom instala, dimensiunile proiectului, daca doresti sau nu ca acestea sa fie integrate in mobila, daca optezi pentru un pat rabatabil simplu sau cu canapea… trebuie sa ne scrii pentru ca noi sa iti estimam un pret.

Vestea buna este ca o vom face foarte repede, pentru ca stim cat de important este pentru fiecare persoana sa isi calculeze la timp costurile achizitiilor viitoare. Trebuie doar sa ne furnizezi dimensiunile si detaliile, iar noi iti vom comunica un pret si ne vom pregati de realizarea proiectului tau.

Te invitam sa descoperi, intre timp, proiecte asemanatoare de paturi rabatabile pe site. Sunt paturile deja realizate de noi, pe comanda, iar tu te poti inspira pentru model sau poti opta pentru ceva personalizat. Fiecare dintre aceste modele are afisat si pretul cu care a fost executat.

  • 1
  • 3326
RADUCANU SIMONA LAURA aprilie 9 2021

ma intereseaza dc puteti face pe comanda la dimensiunile dorite de mine pat rabatabil si dulap model acordeon langa el,va rogsa ma contactati telefonic 0767944564

Lasa-ne o parere