0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

4 motive pentru a opta pentru o somiera pat

4 motive pentru a opta pentru o somiera pat

La prima vedere somiera pat, cunoscuta si ca rama de pat nu este absolut necesara intr-o locuinta. Cu siguranta, o placa de pal poate sustine corespunzator salteaua, iar la prima vedere este chiar mai indicata.

Doar ca, daca analizezi atent si iei in considerare faptul ca petrecem, in medie, o treime din viata dormind, iar de odihna noastra corespunzatoare depinde in buna masura energia si vitalitatea pe care o avem pe parcursul unei zile, s-ar putea sa fii de acord cu noi si sa iei serios in considerare folosirea unei somiere pat.

Am adunat mai jos 4 motive pentru care nu ar trebui sa uiti de rama de pat atunci cand alegi salteaua sau patul pe care suntem siguri ca vei dori sa le folosesti multa vreme de acum inainte.

Somiera pat: iata de ce iti este necesara

1. Salteaua este aerisita corect
Lamelele ramei de pat lasa un spatiu suficient pentru ca salteaua sa poata respira. Da, poti sa aerisesti periodic salteaua, dar lucrurile sunt mult mai simple atunci cand salteaua este folosita impreuna cu o somiera. In caz contrar, exista riscul aparitiei, in timp, a mucegaiului.

In plus, atunci cand vei cumpara o saltea, vei fi informat ca producatorii nu acorda garantie pentru saltelele mucegaite – aceasta fiind asadar o problema comuna, pe care suntem siguri ca doresti sa o eviti.

2. Rama de pat sustine corect salteaua ta
Este un rol pe care, e adevarat, il indeplineste si placa de pal, dar cadrul somierei fixeaza salteaua, in timp ce lamelele asigura flexibilitatea necesara unei pozitii corecte in timpului somnului. Din nou, avantaj pentru somiera pat.

3. Somiera contribuie la un somn confortabil si linistit
Putine persoane stiu ca nu doar salteaua are un aport important in confortul pe care il resimtim in timpul somnului, ci si somiera – aproximativ o treime din confortul resimtit se datoreaza de fapt somierei.

4. Somiera pat nu se va deforma in timp, asa cum se intampla cu placa de pal
Poate ca iti este familiara acea denivelare creata in placa de pal, in special in partea de mijloc, cea mai solicitata a acesteia. O asemenea denivelare va crea un disconfort nedorit la nivelul coloanei vertebrale, somiera comportandu-se mult mai bine din acest punct de vedere, datorita elasticitatii sale.

Acest lucru se intampla pentru ca salteaua absoarbe 2/3 din miscarea din timpul somnului, in timp ce rama de pat este cea care adapteaza si amortizeaza aceasta miscare, avand asadar si ea rolul ei pentru a beneficia de un somn linistit.

Pentru a beneficia de toate acestea insa, este important sa alegi o somiera de cea mai buna calitate, care:
– Are lamele din lemn de fag, stratificat prin incleiere la cald sub presiune si nu aplicate,
– Este vopsita in camp electrostatic, pentru ca vopseaua sa dureze mult timp

Saltelele Sofisticat Mob sunt selectionate cu cea mai mare responsabilitate, pentru ca modelele oferite sa fie de cea mai buna calitate, rezistente in timp si oferind un suport ergonomic utilizatorului.

Pentru un plus de informatii cu privire la tipul de somiera care ti se potriveste, la cum o instalezi si o intretii, nu ezita sa ne contactezi!

  • 0
  • 2496

Lasa-ne o parere