0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
 • LivrareGratuit!
 • Subtotal0 lei
 • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Somiera cu pistoane, rabatabila, mai mult spatiu pentru tine

Somiera cu pistoane, rabatabila, mai mult spatiu pentru tine

Locuinta moderna foloseste spatiul la maxim, indiferent ca vorbim despre spatiile clasice de depozitare – cum sunt camarile sau debaralele sau cele create prin folosirea mobilierului rabatabil. O somiera cu pistoane – rabatabila – reprezinta o solutie moderna de mobilier, ce imbina confortul cu utilitatea.

In timp ce tu te bucuri de confortul si de toate avantajele unei somiere clasice, spatiul de sub somiera este utilizat pentru depozitarea asternuturilor de pat si a pernelor sau pentru orice alte obiecte doresti sa se afle departe de ochii locatarilor si ai musafirilor, insa la indemana atunci cand ai nevoie de ele.

Caracteristicile somierei metalice cu pistoane

Ca aspect exterior, somiera metalica cu piston nu este diferita de cea simpla, singura deosebire fiind spatiul de depozitare pe care il creaza dedesubt, suficient de generos pentru o familie.

Somiera poate fi montata pe lungime sau latime, in functie de preferintele tale – pe care avem nevoie sa le cunoastem inainte de a-ti expedia produsul. Nu uita asadar sa ne comunici acest lucru chiar la lansarea comenzii – de fapt, te vom contacta chiar noi pentru a te intreba.

Componentele somierei metalice cu piston sunt cele ale somierei obisnuite, respectiv:

 • Cadrul vopsit in camp electrostatic, pentru a prelungi durata de viata a vopselei,
 • Lamelele confectionate din lemn de fag stratificat (7 – 9 straturi, cu grosime de 7 – 9 mm si latimea de 6.8 cm), foarte rezistente deoarece au fost fierte si unse cu ulei de in, tocmai pentru a capata elasticitate si rezistenta.
 • Profil metalic foarte rezistent

In plus, ai elementele specifice unui cadru de pat rabatabil, respectiv:

 • cele 2 limitatoare, sudate de somiera, cu care este prevazuta somiera cu pistoane, ce previn alunecarea saltelei catre capatul patului,
 • manerul de care ai nevoie pentru a rabata somiera,
 • Sistemul de rabatare, compus dintr-un set de balamale (2 bucati) si un set de pistoane – alcatuite din materiale de cea mai buna calitate, speciale pentru o rezistenta cat mai mare in timp,
 • Piciorul de sustinere care se monteaza pe mijlocul somierei in cazul somierelor metalice mai mari de 160 cm latime, pentru a evita curbarea in timp a profilului sau chiar ruperea lui

Datorita sistemului de rabatare, vei putea ridica somiera la un unghi de cca. 40°, suficient pentru a avea acces la spatiul de depozitare creat sub aceasta.

Opteaza pentru dimensiuni atipice

Somiera cu piston sau cu sistem de rabatare poate fi livrata in cele mai variate dimensiuni (consulta meniul derulant din pagina de produs), dar daca ai o cerinta aparte in ceea ce le priveste, nu ezita sa le scrii.

Vom reveni in cel mai scurt timp catre tine cu detaliile proiectului tau personalizat, precum si cu deadline-ul de executie. Pentru ca ne dorim ca fiecare client sa gaseasca in paginile site-ului nostru exact produsul pe care il cauta, intotdeauna.

Comanda chiar acum somiera cu piston

Am ales toate modelele de somiere cu pistoane de pe site-ul nostru luand in considerare toate aspectele posibile, de la fiabilitatea sistemului de rabatare si pana la usurinta in ultilizare si gasirea unei solutii silentioase.

Nici partea de expediere a produselor nu a fost neglijata – lucram mereu cu firme de incredere, care au dovedit de-a lungul timpului seriozitatea care ne caracterizeaza si pe care o cerem si de la partenerii cu care alegem sa lucram.
Comanda somiera cu piston de pe site-ul nostru si o vei primi chiar la tine acasa, in 24-48 de ore, prin curier. Transportul este gratuit in majoritatea localitatilor din Romania – te invitam sa consulti pagina de livrare si sa verifici daca a ta se afla pe lista cu expediere gratuita.

Vei primi si instructiuni detaliate de montaj si utilizare pentru somiera cu piston, impreuna cu o garantie de 3 ani de la data achizitionarii.

 • 0
 • 1368

Lasa-ne o parere