0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Somiere simple, rabatabile sau somiere electrice cu telecomanda

Somiere simple, rabatabile sau somiere electrice cu telecomanda

Descopera avantajele unei somiere

Multe persoane oscileaza, atunci cand se hotarasc asupra patului preferat, intre somiera si placa din pal si am vrea sa detaliem, in cele ce urmeaza, motivele pentru care am recomandat intotdeauna clientilor nostri achizitionarea unei somiere, cu toate ca putem realiza fara probleme, in cadrul firmei noastre, si paturi cu placa din pal.

O somiera este intotdeauna de preferat patului cu placa din pal, avand mai multe avantaje, asa cum sunt:

  • asigura o ventilatie corecta a saltelei
  • disperseaza caldura si evapora umezeala, eliminand riscul de a te confrunta, in timp, cu mucegaiul (de altfel, toti producatorii de saltele recomanda folosirea unei somiere, neacordand garantie pentru mucegairea acesteia)
  • creste durata de viata a saltelei
  • contribuie la un somn linistit, confortabil

Acestea sunt doar cateva argumente pentru care o somiera este de preferat patului cu placa din pal.

Pentru ce sa optezi: pentru o somiera rabatabila sau simpla

Daca in cazul alegerii dintre somiera si placa din pal avem o recomandare ferma, intre somiera rabatabila si cea simpla nu iti putem da o recomandare, diferentele fiind exclusiv de functionalitate si nu de calitate sau rezistenta a materialelor.

Trebuie doar sa stii ca somiera rabatabila este de preferat atunci cand spatiul de care dispui este mai mic (daca locuiesti, de exemplu, intr-o garsoniera sau ai un dormitor foarte mic) sau daca esti genul de persoana care prefera spatiile largi, cel putin pe timpul zilei, pentru senzatia reconfortanta pe care o ofera aceste spatii.

Iar daca iei in considerare somiera rabatabila, aceasta este compusa din somiera simpla, la care se adauga un mecanism de rabatare corespunzator. Gasesti caracteristicile fiecarui mecanism in parte in pagina dedicata, dar daca ai in continuare intrebari si iti este greu sa alegi, nu trebuie decat sa iei legatura cu noi, telefonic sau prin formularul existent la rubrica de Contact, si vom fi bucurosi sa te ajutam sa alegi varianta potrivita.

Somiera va ajunge la tine in cel mai scurt timp, ambalata cu atentie pentru ca transportul sa nu o afecteze in vreun fel.

Cum montezi somiera rabatabila Sofisticat Mob

Desi pentru o parte dintre clienti pare dificil la prima vedere, somiera primita de la noi este foarte usor de montat si nu necesita ajutor din partea unei persoane specializate!

Vei primi, o data cu mecanismul, balamalele, pistoanele, si toate elementele auxiliare care iti sunt necesare montarii: suruburi , piulite, etc. Somiera este dinainte pregatita pentru a fi montata si va veni ambalata cu foarte mare grija, tocmai pentru ca lucrurile sa fie foarte usoare pentru tine.

Nu ai nevoie de cunostinte avansate, nu ai nevoie de abilitati sau experienta: iti trebuiesc doar instructiunile noastre detaliate, ce insotesc orice produs din portofoliul nostru.

Comanda chiar acum somiera preferata, online sau telefonic, pentru a o primi in cel mai scurt timp posibil! Suntem siguri ca vei bucura de ea multa vreme de acum inainte!

Cum comanzi somiera preferata

Odata ce ai decis care este modelul de somiera dorit, poti comanda produsul direct online sau sunandu-ne la numerele de telefon afisate pe site. Imediat ce am inregistrat comanda, o vom impacheta cu grija, pentru a fi transportata in cele mai bune conditii de firma de curierat cu care lucram.

Beneficiezi de livrare gratuita in toata tara, pentru majoritatea localitatilor (verifica inainte lista acestora) si de garantie pentru fiecare produs in parte.

  • 0
  • 1245

Lasa-ne o parere