0747.263.728 / 074RAMEPAT
0

Cosul dvs. este gol

Incepe cumparaturile
  • LivrareGratuit!
  • Subtotal0 lei
  • Total0 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 500 lei!

Patul pe perete, pentru un plus de spatiu in interioarele moderne

Patul pe perete, pentru un plus de spatiu in interioarele moderne

Un pat pe perete inseamna un plus de spatiu in orice camera, aspect care nu poate fi neglijat mai ales in zilele noastre. Cu totii ne dorim mai mult spatiu, o camera in care patul este ascuns va arata mereu mai aerisita si mai bine.

Patul pe perete devine deosebit de important atunci cand vorbim despre apartamente cu o singura camera sau case in care se foloseste si camera de zi pentru dormit.

Este important ca, in acest caz, patul sa nu aglomereze o camera in care pe parcursul zilei familia se aduna si nu de putine ori exista si musafiri.

Un pat pe perete matrimonial?

Da, un asemenea pat exista si este unul dintre cele mai populare modele de pat suspendat existente. Atunci cand iti doresti sa ai la dispozitie un pat de dimensiuni confortabile, cu o saltea de cea mai buna calitate, dar nu ai spatiul necesar pentru el, patul pe perete e solutia ideala.

De ce sa te chinui pe o canapea, sa incepi sa ai dureri de spate inca de la o varsta tanara, cand poti sa apelezi la o solutie atat de simpla si inovatoare? Un pat matrimonial pe perete este ideal atunci cand folosesti camera de zi pentru somn sau cand ai la dispozitie o garsoniera, in care trebuie sa iti incapa tot mobilierul.

O varianta ce nu trebuie ignorata in cazurile de mai sus este cea a patului suspendat cu canapea: utilizezi in aceasta varianta totul la maxim.

Patul suspendat pentru copii

L-am intalnit, cu siguranta, la gradinite, dar patul suspendat pentru copii este o solutie excelenta si pentru locuintele individuale, mai ales atunci cand doi sau chiar mai multi copilasi impart aceeasi camera.

O camera in care trebuie sa mai incapa, pe langa paturi, si dulapuri sau o zona in care cei mici trebuie sa isi faca lectiile, dar si una in care sa se joace. Evident ca paturile suspendate sunt solutia ideala pentru ca cei mici sa aiba un plus de spatiu in camera, de care au atat de multa nevoie pentru a se dezvolta armonios.

La fel ca in cazul paturilor matrimoniale suspendate, paturile pe perete pentru copii exista si in varianta cu canapea. In acest caz, micutii se pot relaxa si chiar isi pot invita prietenii pentru o repriza de joaca, urmata de cateva momente de respiro – cu o discutie despre jucariile si animalele preferate.

Te invitam sa descoperi numeroasele modele de pat pe perete pe care le-am executat de-a lungul timpului. Fiecare proiect a fost diferit, cu un design adaptat incaperii in care a fost instalat, iar noi ne-am bucurat sa aducem un plus de spatiu in camerele celor care urmau sa le utilizeze.

Primordiala a fost insa mereu calitatea si siguranta. Fiecare pat pe perete  Sofisticat Mob este realizat din materiale de cea mai buna calitate, iar mecanismele de rabatare – ce provin din tari cu experienta si recunoastere internationala in domeniu – sunt testate pentru o utilizare indelungata, in conditii de maxima siguranta.

  • 0
  • 2574

Lasa-ne o parere